Még sehol sem jár az építkezés, de máris van egy hatalmas hibája a Tiszaligeti strandnak?

Megosztás

Rettentően messze vagyunk még attól, hogy készen legyen és átadhassák a nagyon régóta egy helyben toporgó beruházást Szolnokon a Tiszaligetben, de egy komoly tervezési hiba máris ismertté vált?

Normális burkolat helyett apró kövek, amikben máris rengeteg gödör van és ha ezen nem változtatnak, később sem lesz jobb. Biztos, hogy ezt akarják?

Panaszosunk, Munkácsy Norbert adott hangot felháborodásának, aki szintén kiemelte, hogy mennyire távol vagyunk még az átadástól, de máris problémás a burkolat. “Hosszú idő után újra voltam a Tiszaligetben, és láttam a strand leendő bejáratát, a gyaloghíddal szemben. Ki volt az az elmebeteg, aki azzal az apró kővel álmodta meg a burkolatot?

Már most is csupa gödör, pedig még át sem adták. Jó lenne, ha a saját magánvagyonával kellene felelnie annak, aki azt majd átveszi! Akkor talán normális burkolattal látnák el…. Úgy látszik, hogy az idiotizmus sosem szűnik meg Szolnokon” – írta Norbert.

Erre Tímea hozzászólásban elég egyszerűen elintézte a dolgot, ami sajnos jelen állás szerint annyira nem is áll messze a valóságtól. “Nem gond, mert a strand valószínűleg már soha nem fog elkészülni” – utalt a folyamatos durva késlekedésre a kommentelő. Egyelőre valóban messze vagyunk az elkészüléstől, már ígéret sincs arra a városvezetés részéről, mikorra lehetne készen. Az első ígéret szerint már át is adták. De persze nem valósult meg.

A soha el nem készülő strandról egyébként Magyar Péter is beszélt szolnoki látogatása alkalmával. Az eseményt a Szol24 élőben közvetített, itt tudja visszanézni.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek